ICT Awareness

Wij meten breed de vakinhoudelijke kennis en denkkracht binnen het ICT domein. Dus of bestaande collega’s en teams van organisaties, alsmede sollicitanten, inzicht hebben in het ICT vakgebied. En waar een kandidaat binnen het brede domein juist meer of minder affiniteit heeft.

Hetgeen we meten gaat via 6 deelgebieden die samen de twee hoofdassen vormen: technische know-how versus intuïtie als business partner als B.I. expert. Daarbinnen kijken we naar zaken als infrastructuur, werkplekbeheer, applicatie, informatievoorziening, service management en architectuur.

We meten of de mensen in uw organisatie zich bewust zijn van wat er mogelijk speelt maar ook of uw Finance of IT sollicitant wel echt op de hoogte is van hetgeen u hoopt dat hij is.  Een mooie spiegel op ieder individu, met vele toepassingen en in ieder geval de noodzakelijke inhoudelijke feedback aan uw mensen als opening voor verandering en awareness.  Voor eigen uw organisatie of juist voor uw klant, waar u deze tools kunt inzetten als added value op uw eigen dienstverlening.

Heel doel doeltreffend brengen we in beeld hoe groot de awareness en denkkracht is, of er expertise is en op welke gebieden. Kijkt u naar de voorbeeld rapportages waarin u prachtige sub assen ziet. Zeer behulpzaam en objectief vastgesteld, in kaart gebracht t.o.v. vele anderen die deze scan ook deden.

Onze scan helpt bij de beantwoording van vragen als:

  • Is mijn sollicitant eigenlijk wel vakinhoudelijk op de hoogte ?
  • Hoe weet ik nu echt of mijn IT specialist of ICT Manager het wel weet ?
  • Hoe kwetsbaar is mijn organisatie in projecten als we niet de juiste mensen (en complementaire skills) in projectteams hebben ?
  • Hoe sla ik het gesprek met deze sollicitant nu echt plat tot de kern?

RAPPORTAGE 1: typisch voorbeeld van een techneut als kandidaat.

RAPPORTAGE 2: typisch voorbeeld van een non-techneut als kandidaat.

Copyright © 2023 Privacyverklaring | CDK by Hans Idink