Over Ons

Paul Kramer

Paul Kramer (1967) studeerde in Leiden, Tilburg, Limerick (Ierland) en Granada (Spanje). Vanaf zijn eerste banen maakte hij snel carrière in voornamelijk Private Equity sferen. Twintig jaar zat hij dicht op het vuur, waarvan ruim 10 als Finance Director, Statutair Directeur / CFO. In 2013 richtte hij de onderneming www.businesscontroller.nu op. Deze richt zich op het meten van vakinhoudelijke denkkracht van Financials. In Nederland en in vele andere landen.

De methodiek die www.businesscontroller.nu heeft ontwikkeld om mensen door te meten heeft zich inmiddels bewezen en wordt ook toegepast op andere vakgebieden rondom de CFO. Bijvoorbeeld op gebieden als Cyber Security en Business Intelligence. Paul Kramer geeft ook internationale workshops en impact trainingen, gebaseerd op enerzijds bevindingen van 20 jaar veldwerk en 5 jaar assessments op financials, anderzijds specifiek op die vakinhoudelijke onderwerpen die steeds weer naar voren komen als zwakke plekken bij bepaalde doelgroepen.

Hans Idink

Hans Idink (1970) studeerde biologie in Nijmegen. Sinds 2000 heeft hij verschillende netwerkorganisaties voor internet professionals opgericht.

Daarnaast is hij het Mirdancentrum gestart, een plek voor filosofische persoonsontwikkeling en Platform Bloei, waar de creativiteit van denkers en kunstenaars wordt ingezet om tot oplossingen voor organisaties te komen.Met zijn niet-wetenmethode helpt hij bedrijven zich om te vormen tot een adaptieve organisatie: wees eerlijk over wat je niet weet en kan weten, en pas je daarop aan.

Copyright © 2023 Privacyverklaring | CDK by Hans Idink